Design web

Home / Portfolio / Design web

Ce implică web design-ul?

Pe scurt, web design se traduce prin planificarea si creearea de siteuri web.

Sună simplu, dar e mult mai complex.

Necesită abilități de creeare a arhitecturi informației, interfață utilizator, structura siteului, navigația pe acesta, layout-ul, culorile, caracterele și imaginile, cuvintele, structura textului, meta key-urile și multe altele.

Toate aceste aptitudini sunt combinate cu principiile de design pentru a crea un site web care îndeplinește obiectivele companiei sau a persoanei pentru care e creat acesta.

Designul include atât principiile de proiectare-echilibru, contrast, accent, ritm și unitate, cât și elemente de design: linii, forme, textura, culoare și direcție.

E clar, un web designer creează siteuri web, dar un bun web designer nu se oprește doar la principiile de proiectare, ci întelege necesitățile web-site-urilor mai ales în materie de proiectare și așezarea tuturor elementelor în pagină și nu numai.

Pe lângă astea, un expert in web design știe să folosească toate canalele digitale de comunicare cum ar fii Facebook, Instagram, Twitter etc. pentru reclamă și pentru a sporii numărul de utilizatori activi pe site-ul dumneavoastră.

Ca și un web designer, poți fi însărcinat cu creearea de pagini individuale sau siteuri întregi. Să devi un profesionist necesită experiență si cunoașterea următoarelor limbaje de programare:

HTML:  acesta este structura paginilor web, baza tuturor site-urile web.

CSS: Acesta este modul în care paginile web sunt stilizate vizual. CSS gestioneză aspectul siteului, inclusiv layout, tipografie, culori, imagini și multe altele.

JavaScript: este un limbaj de programare care îți permite să implementezi lucruri complexe pe paginile web cu mar fi: harți interactive, grafice animate 2D/3D, video, formulare de contact avansate ca design etc.

Client: Geat Marketing company

Category: Web development

Start date: 22 Jul 2019

Finish date: 22 Aug 2019

Ultimele

noastre

postări

Suntem mereu aici pentru tine și afacerea ta, aceste post-uri au special create pentru a te face să înțeleg cum te v-om ajuta să-ți domini competiția.

Despre noi

Realizăm website-uri de prezentare și magazine online care vorbesc pe limba clienților tăi. Site-ul creat de noi va interacționa cu utilizatorul tău!

Pagini utile

Noutăți

Abonează-te acum petru a fii la curent cu noutățile.

Design by Tamako.eu 

Privacy Policy     |      Terms